Acest cuplu are 3 perechi de gemeni cu vârste sub 5 ani: însă acesta nu este nici pe departe cel mai ciudat aspect al vieţii lor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Carrie Kosinski a visat dintotdeauna să fie mamă, însă când doctorii i-au spus că va avea probleme să rămână însărcinată pe cale naturală, atât ea cât şi soţul ei, Craig Kosinski, au fost devastaţi. Atunci a intervenit soarta, iar familia lor a fost mai bogată cu trei perechi de gemeni născuţi cu toţii în aceeaşi zi, dar în ani diferiţi..

Carrie şi Craig Kosinski, locuiesc într-o fermă din Union Grove, iar pentru fi împliniţi ca părinţi au hotărât să adopte mai mulţi copii. Pentru început au decis să adopte o pereche de gemeni abia născuţi, însă un an mai târziu această experienţă s-a repetat întocmai. Mama naturală a bebeluşilor a dat naştere altor gemeni care au fost luaţi spre adopţie de Carrie şi Craig Kosinski.

Cu ajutorul lui Karen Kingsbury şi a Fundaţiei One Chance, familia Kosinskis a primit un grant de 4.000 $ care a redus povara financiară a adopţiei. Acum, Carrie şi Craig aveau totul – patru copii sănătoşi, trei fete şi un băiat care, uimitor, s-au născut pe 28 februarie.

Până aici nimic nu pare neobişnuit, mai puţin faptul că având sprijinul doctorilor, Carrie a rămas însărcinată prin inseminare în vitro. În 2016 ea a dat naştere unor fetiţe gemene, iar acum familia creşte trei perechi de gemeni cu vârsta sub cinci ani fiecare. Întâmplător sau nu, data naşterii fetiţelor gemene născute de Carrie este aceeaşi cu a celorlalţi gemeni adoptaţi şi anume 28 februarie. O coincidenţă simplă, dar neaşteptată. Cinci fete şi un băiat vor creşte acum împreună iubiţi nespus de părinţii lor.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume