De 40 de ani Adriano Celentano ne încântă cu această piesă îndrăgită. De câte ori nu aţi fredonat-o?

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Adriano Celentano născut în anul 1938, la Milano, Italia şi este un cantautor, muzician, actor şi moderator TV extrem de talentat şi iubit de o mulţime de oameni nu numai din ţara lui de origine, ci şi din întreaga lume. Multe dintre melodiile interpretate de acesta se află şi astăzi pe buzele celor care îi îndrăgesc muzica.

Muzica pe care artistul italian a compus-o şi a lansat-o de-a lungul întregii sale cariere muzicale a avut un succes remarcabil. Vocea lui inconfundabilă a dat viaţă multor melodii care au ajuns în scurt timp de la lansare hituri internaţionale. Cu multe dintre ele a participat la festivalurile italiene de gen, precum cel de la Sanremo.

În acest videoclip Adriano Celentano interpretează piesa „Il Tempo Se Ne Va” cu o voce care nu mai are nevoie de nicio referinţă datorită unicităţii sale. Imaginile videoclipului o aduc în prim plan alături de artist pe actriţa italiană Ornella Muti, pe care alături de soţia sa, Claudia Mori, le-a distribuit în mai multe pelicule pe care le-a regizat.

De-a lungul carierei muzicale a fost influenţat de idolul său, Elvis Presley, iar în film de actorul american Jerry Lewis. În cadrul peliculelor s-a regăsit atât că actor, cât şi ca regizor, fiind un creator al genului comic, cu mersul său caracteristic şi cu o mimică impresionantă. Până în prezent cântăreţul italian a vândut peste 70 de milioane de albume în întreaga lume.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume