Acest bărbat iese pe balcon în fiecare zi şi interpretează acelaşi cântec. Acum urmăriţi cum reacţionează vecinii săi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În timp ce mulţi dintre noi ne folosim de o anumită zi din an pentru a ne îndrepta gândurile către eroii care au servit patria cu mult devotament, un bărbat din America alege să facă acest lucru în fiecare zi. Tributul său emoţionant a avut ecou în întreaga lume.

Don Brittan este un inginer aerospaţial pensionat în vârstă de 78 de ani şi de asemenea un trompetist desăvârşit. În ultimii doi ani, fiecare apus al soarelui a căpătat o însemnătate aparte atât pentru el, cât şi pentru vecinii săi din Tacoma, statul Washington, care au ocazia de fiecare dată să asculte un onor militar dedicat soldaţilor care servesc patria şi bineînţeles eroilor care au căzut la datorie de-a lungul timpului.

În fiecare zi, la apusul soarelui, întregul cartier parcă se opreşte în loc. Toţi vecinii îşi întrerup activitatea pentru a-l asculta pe Brittan atunci când cântă la trompetă. De fiecare dată de aud aceleaşi 24 de note, care aduc o emoţie nemărginită. Nimeni nu s-a declarat niciodată deranjat de gestul acestui bărbat, ci dimpotrivă – l-a aşteptat cu braţele deschise.

Într-un interviu acordat CBS News, Brittan vorbeşte despre faptul că şi-a dorit enorm să intre în armată, însă şansele nu au fost de partea sa. Chiar dacă nu a putut să se alăture soldaţilor, el a dorit totuşi să îi onoreze în acest mod. „Gestul meu se pare că sensibilizează oamenii, are un efect frumos asupra lor. Am avut poliomielită când eram copil, aşa că nu am putut efectua serviciul militar. Fac asta ca să-i susţin pe băieţii noştri din armată.”, a declarat Brittan.

Sursa: CBSN via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest câine surd şi lipsit de vedere simte că stăpânul vine acasă. Reacţia patrupedului a ajuns virală Click aici pentru VIDEO »