În 1995 a fost găsită de un muncitor în gunoi. 20 de ani mai târziu nu avea nicio idee că acesta stătea chiar lângă ea!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Când Morgan Hill s-a născut, nimic nu a decurs aşa cum era normal. În loc să îi ofere afecţiunea şi grija de care avea atâta nevoie, mama sa a înfăşurat-o într-un prosop, a băgat-o într-un sac de gunoi şi a aruncat-o în primul tomberon pe care l-a găsit în cale, condamnând-o astfel la o moarte sigură. Din fericire soarta i-a zâmbit şi a primit o nouă şansă la viaţă. Povestea relatată în aceste imagini vă va emoţiona profund!

Morgan Hill a fost salvată de Garold Hyatt, un muncitor în construcţii care tocmai se dusese la acel tomberon pentru a arunca mai multe deşeuri. Mai întâi el a auzit un scâncet şi fiind sigur că mintea îi joacă feste a decis să rămână pe loc pentru a vedea dacă sunetul se repetă. Cum acest lucru s-a întâmplat rapid, el a început să caute în tomberon şi astfel a găsit sacul de plastic cu pricina. Speriat, Garold a mers de urgenţă la cel mai apropiat spital pentru ca micuţei să i se acorde îngrijiri medicale. Când asistenta Carol Szafranski a desfăcut acel sac ea a făcut cunoştinţă cu Morgan, o fetiţă perfect sănătoasă care o privea liniştită cu ochii săi mari şi albaştri.

Cum era de aşteptat, poliţia a identificat-o pe mama biologică a acestei fete şi în urma unui proces destul de mediatizat aceasta a fost condamnată la închisoare. Ea ascunsese tuturor faptul că este însărcinată şi apoi decisese să scape de copil. Tatăl biologic al lui Morgan nici nu avea habar că aceasta avea să se nască, întrucât el a aflat de acest lucru în momentul în care i-a fost rostit numele în sala de judecată.

Tracy şi Sandy Hill au adoptat-o pe Morgan şi i-au oferit tot ceea ce aveau mai bun. Ştiau că la un moment dat vor trebui să îi dezvăluie tot, însă au încercat să amâne momentul până când ea termina liceul.

După ce tânăra a aflat totul de la mama sa adoptivă şi din fiţuicile de ziar păstrate de aceasta, ea şi-a dorit să îşi cunoască salvatorii. O echipă de televiziune care a dorit să îi afle povestea, a decis să meargă şi mai departe, aducându-i în faţa sa pe aceşti oameni minunaţi.

Întâlnirea cu Harold a fost extrem de emoţionantă, lucru pe care îl putem spune şi despre cea cu asistenta Carol. Cu ochii în lacrimi, Morgan a stat nemişcată în faţa salvatorilor săi şi le-a sorbit parcă fiecare cuvânt din ceea ce i-au povestit. Emoţionant!

Sursa: WPTV via Facebook

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume