Rulează câteva fâşii de ceară pe suprafaţa unei lumânări. Ce ne dezvăluie la sfârşit este minunat!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Obiectele realizate manual sunt unice prin amprenta personală pe care fiecare dintre noi şi-o pune în realizarea lor, iar rezultatul este întotdeauna unul remarcabil. Imaginaţia, îndemânarea şi spiritul de observaţie se regăsesc din plin în cele mai multe dintre lucrările care ies din propriile noastre mâini.

Beata Janhowska Wieska, originară din Tychy, Polonia, ne arată în mod direct cât de spectaculoasă este arta de a sculpta lumânări de parafină, pe care anterior le-a turnat într-o matriţă şi le-a scufundat în mai multe recipiente. În acest fel în momentul în care artista decupează cu grijă pe suprafaţa lumânării petale de parafină, acestea ne vor dezvălui un superb curcubeu de culori.

Fiecare lumânare este realizată potrivit imaginaţiei creatoare şi a preciziei cu care se fac decupajele pe lumânare. Artista poloneză ne demonstrează cum se poate transforma o lumânare banală într-una care pare să înflorească pur şi simplu. Este uimitor cât de frumos împleteşte petalele decupate cu o ustensilă ascuţită în partea de jos a lumânării!

La bază decupajele sunt realizate cu acelaşi cuţit, însă cu mai multă migală, reuşind să ne surprindă cu o mulţime de flori delicate. Când modelul este gata, o ultimă privire de ansamblu îi garantează artistei că lucrarea este cu adevărat una foarte frumoasă. Tot ce îi mai rămâne de făcut este să se decupeze o adâncitură în jurul fitilului, pentru ca atunci când lumânarea va fi aprinsă să nu curgă parafina topită pe pereţii acesteia. Minunat!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un client cu pălărie de cowboy are o reacţie neaşteptată când un hoţ înarmat îndreaptă pistolul spre el Click aici pentru VIDEO »