Credeam că numai pisica mea are apucături ciudate… până când am văzut acest filmuleţ!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Pisicuţele sunt fără îndoială printre preferatele oamenilor atunci când decid să aibă un animal de companie. Isteţe, sensibile şi foarte ataşate de stăpânii lor, micuţele feline le oferă proprietarilor momente unice şi zile frumoase. Însă chiar şi ele pot avea zile mai proaste şi atunci lucrurile se complică puţin deoarece putem asista la o adevărată criză de personalitate.

Această compilaţie vă va aduce de îndată zâmbetul pe buze datorită unor pisicuţe care sunt filmate în ipostaze amuzante, dar şi puţin bizare. Acest amuzament este dat chiar de comportamentul lor cel puţin neobişnuit. Lucrurile pe care le fac sau reacţiile pe care le au felinele din imagini nu ne sunt foarte cunoscute tuturor.

Priviţi numai cât de haioasă este prima pisicuţă din filmuleţ! Atunci când stăpânul său vrea să o mângâie, aceasta parcă se sperie cumplit şi îi aruncă o privire tare ciudată. Ce credeţi însă de pisicuţa care are o relaţie specială cu un papuc, căruia nu vrea să îi mai dea drumul nici în ruptul capului, îmbrăţişându-l cu drag?! Veţi râde cu poftă.

Indiferent de ipostaze, micuţele ghemotoace de blană sunt o sursă nelimitată de umor. Cu ajutorul lor ne putem bucura oricând de o zi plăcută şi plină de zâmbete.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Proprietarul îi cere papagalului să intre înapoi în colivie. Răspunsul acestuia m-a făcut să râd cu lacrimi Click aici pentru VIDEO »