Trebuia să fie o livrare obişnuită de pizza: În schimb, când deschid uşa – nu le vine să-şi creadă ochilor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Simplul fapt să comanzi o pizza la domiciliu poate fi un lucru destul de banal pentru că livrarea se face de regulă destul de rapid de către un angajat care se deplasează la adresa unde locuiţi. Dar să primeşti o pizza însoţită de o mulţime de colindători - acest lucru chiar este o experienţă de neuitat.

Când aceste familii au comandat câte o cutie impresionantă de pizza, nu s-au gândit că în momentul în care vor deschide uşa vor avea parte de un adevărat recital de colinde. Cu toţii sunt extrem de surprinşi de apariţia colindătorilor, iar pe feţele lor se citea bucuria, emoţia şi spiritul sărbătorilor de Crăciun.

La început doar persoana care ţine cutia în braţe dă glas unui colind tradiţional de o rară frumuseţe pentru ca apoi, rând pe rând să i se alăture şi alte grupuri de colindători la fel de entuziaşti cu câteva „instrumente” care vor să imite sunetul clopoţeilor.

Reprezentaţia nu se opreşte doar la simpla adunare a colindătorilor ce merg la pas, ci în spatele lor se adună o trăsură, un car alegoric plin cu o mulţime de persoane care interpretează pe rând cântece tradiţionale. Pe fundal apare chiar şi o platformă pe care stau câţiva instrumentişti veritabili.

La final, de pe acea platformă se risipesc o mulţime de steluţe şi artificii care aduc o notă de sărbătoare acestui flashmob inedit. Fără îndoială că nu vor uita prea uşor această experienţă unică şi nici bucuria acestor momente nepreţuite.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume