Femeii i s-a administrat prea multă morfină – dar familia nu intuise nicio clipă următoarea mişcare a asistentei

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Pentru cei care se luptă cu boli necruţătoare, spitalul devine la un moment dat a doua casă. Sprijinul familiei contează enorm în astfel de clipe, dar cum rudele pacientului nu pot sta permanent alături de acesta, în absenţa lor cadrele medicale le iau locul. În cazul de faţă facem cunoştinţă nu doar cu o asistentă medicală, ci cu un adevărat înger păzitor.

În luna octombrie a anului trecut, Margaret Smith, o femeie de 63 de ani, a fost internată în „Centrul Medical Universitar Vanderbilt” după ce starea sa de sănătatea s-a deteriorat rapid. De un an de zile ea se lupta cu cancerul hepatic şi era în aşteptarea unui transplant de ficat. Din nefericire doctorii i-au spus că organismul său era mult prea slăbit pentru a mai putea rezista la o astfel de procedură, iar zilele sale erau numărate.

Pe parcursul şederii în acest spital, Margaret a avut parte şi de câteva clipe frumoase. Printre atâta durere îşi făcea loc un strop de linişte atunci când asistenta medicală Olivia Neufelder o vizita. Aceasta îi cânta în fiecare zi melodia preferată, iar vocea sa de înger îi alina măcar puţin din suferinţă. Chiar înainte de a fi externată, cea mai bună prietenă a lui Margaret a surprins pe telefonul mobil acest moment emoţionant. După ce a fost postat pe internet, filmuleţul a devenit viral, adunând două milioane de vizualizări în numai două zile.

Cu puţin timp în urmă Olivia trecuse printr-o situaţie similară, după ce şi-a pierdut bunica. Şi acesteia îi cântase cu glasul său suav în ultimele clipe de viaţă şi şi-a dorit să facă şi acelaşi gest şi pentru Margaret. „Am vrut ca ea să ştie că a fost iubită, chiar dacă familia sa nu a putut să fie acolo.”, a mărturisit Olivia pentru NewsChannel 5. Din nefericire, la scurt timp după ce a fost externată din spital, Margaret a pierdut lupta cu viaţa, iar ultima sa dorinţă a fost ca şi la funeraliile sale să se audă aceeaşi melodie emoţionantă.

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase Click aici pentru VIDEO »