Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Pentru orice părinte, momentul când trebuie meargă cu copilul la doctor este poate unele dintre cele mai dificile lucruri. Nimeni nu ştie cu siguranţă cum va reacţiona micuţul atunci când va ajunge în cabinetul medicului, iar acest lucru nu este deloc confortabil. Din fericire, în domeniul medical din toată lumea există oameni foarte bine pregătiţi care ştiu să facă faţă oricărei situaţii.

Părinţii care au surprins aceste imagini au mers cu fiul lor la medic pentru a trăi experienţa primului vaccin din viaţa sa. Oricât de dureros ar părea acest lucru atât pentru micuţ, cât şi pentru dragii părinţi care nu îşi doresc ca puiul lor să sufere, norocul le-a surâs întrucât au avut şansa de a întâlni un medic extrem de devotat muncii sale, care le-a spulberat orice tensiune.

În timp ce băieţelul stă în braţele tatălui, el are parte de un adevărat spectacol în care protagonistul principal este chiar doctorul său. Încercând să îi înlăture frica de ace, medicul ţine în mână două seringi, pe care le manevrează în cel mai haios mod, pentru a-l face pe micuţ să râdă şi de asemenea pentru a-i distrage atenţia de la ceea ce avea să urmeze.

Din câteva mişcări pline de energie medicul reuşeşte să îi facă în fiecare picioruş câte o injecţie. Dacă la prima înţepătură băieţelul nu prea realizează ce i se întâmplă, la a doua lucrurile nu mai stau la fel de bine. Extrem de spiritual, medicul nu îi dă micuţului ocazia să plângă, începând să îl îmbie cu un frumos zbor al şerveţelelor scoase rapid din cutia de pe masă. Cei doi plasturi sunt apoi aplicaţi, iar munca sa se încheie în cel mai frumos mod. Tot respectul pentru acest medic minunat!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume