Lipeşte un magnet de mânerul şurubelniţei. Ce obţine apoi reprezintă o adevărată economie de timp

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Ştim cu toţii că sunt nenumărate activităţi casnice care ne ocupă destul de mult timp. Eficientizarea acestora cu siguranţă ne-ar putea ajuta să economisim atât timp, cât şi resurse financiare. Trucurile prezentate în acest videoclip se vor dovedi de un real ajutor în acest sens.

Bidoanele mari de plastic care conţin detergent lichid sunt nelipsite din aproape orice locuinţă. Depozitarea lor reprezintă o mare problemă, la fel ca utilizarea acestora. Să torni o cantitatea minimă de detergent dintr-un bidon atât de mare poate duce adeseori la risipă, iar folosirea unui dozator de lichide poate fi soluţia ideală.

Păstrarea pungilor de plastic poate fi utilă, însă depozitarea acestora uneori ne poate da mari bătăi de cap. În loc să ne umplem dulapul cu astfel de pungi, le putem aranja într-o cutie de carton după modelul din imagini. Asemenea şerveţelelor care au fost depozitate anterior în această cutie, pungile de plastic vor ieşi una după alta atunci când vom avea nevoie de acestea.

Cea mai bună metodă de a avea mereu la îndemână atât şurubelniţa, cât şi şuruburile, atunci când dorim să efectuăm o reparaţie, o reprezintă utilizarea unui magnet. Tot ce trebuie să faceţi este să prindeţi acest magnet de mânerul şurubelniţei folosind pistolul cu lipici cald şi astfel şuruburile nu vor mai cădea pe jos şi vor fi mereu la dispoziţia dumneavoastră. Urmărind imaginile, în continuare descoperim şi alte trucuri care se vor dovedi extrem de utile în orice locuinţă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Când acest şofer iresponsabil refuză să stingă ţigara la benzinărie, angajatul îi oferă un ajutor „neaşteptat” Click aici pentru VIDEO »