O femeie grav bolnavă ţine în braţe un câine în vârstă de 19 ani. Următoarea sa mişcare îi lasă pe toţi cu ochii în lacrimi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Povestea lui Baxter este o adevărată lecţie de viaţă care ne aminteşte cum putem să ne învăţăm să trăim în linişte şi compasiune sfârşitul vieţii noastre. Pentru un om sau pentru un câine ultimele zile din viaţă se scurg cu aceeaşi intensitate. O mângâiere, o vorbă spusă cu blândeţe sau chiar simpla prezenţă a unui animal de companie alături de oamenii aflaţi pe patul unui spital sunt extraordinare.

Baxter este numele unui câine de terapie în vârstă de 19 ani, care a reuşit în toată viaţa lui să aducă multor pacienţi, dar şi familiile lor tandreţe, emoţie şi multă dragoste. În ultimii patru ani, când chiar şi starea lui de sănătate nu îi mai permitea să umble pe propriile lui picioare, întâlnirile cu cei care se bucurau nespus de mult de prezenţa lui au continuat fără încetare.

În acest filmuleţ îl vedem pe Baxter însoţit de Melissa Joseph, cea care l-a adoptat şi care a scris o carte despre el, vizitând o femeie grav bolnavă într-un spital. Câinele este purtat într-un cărucior, apoi luat în braţe şi aşezat pe marginea patului bătrânei astfel încât aceasta să îl poată mângâia.

Această întâlnire pare să fie pentru bătrâna aflată în ultimele zile de viaţă ca un rămas bun şi ca o speranţă pentru a trece mai uşor dincolo. Baxter a ajutat sute de pacienţi asemeni ei să depăşească unele momente dificile din viaţa lor sau să treacă în nefiinţă cu demnitate şi pace. Fără îndoială că şi Baxter simte acum acelaşi lucru datorită faptului că şi el se află într-o stare critică. Şi pentru el sfârşitul este foarte aproape şi are de asemenea mare nevoie de o alinare. Emoţionant!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Calul are o reacţie incredibilă atunci când se revede cu prietena lui cea mai bună, cămila Click aici pentru VIDEO »