Femeia cere o îmbrăţişare. Reacţia gâscanului este pe cât de surprinzătoare, pe atât de frumoasă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu sunt puţine cazurile în care vieţuitoarele reuşesc să ne uimească prin comportamente mai puţin obişnuite sau reacţii surprinzătoare. Cine a spus că un gâscan nu poate fi capabil de iubire nu l-a văzut pe cel din aceste imagini care are o reacţie extraordinară atunci când îşi vede stăpâna.

Aceste imagini ne emoţionează profund prin reacţia adorabilă a acestui gâscan mai puţin obişnuit. Pasărea domestică îşi iubeşte nespus stăpâna şi atunci când o întâlneşte în calea sa nu ezită să îi arate cât de mult o preţuieşte. Ori de câte ori o vede prin curte drăgălaşul înaripat vine în grabă spre ea şi îşi deschide aripile „îmbrăţişând-o” cu multă afectivitate.

Relaţia dintre gâscan şi stăpâna lui este una specială, cei doi declarându-şi iubirea în cel mai adorabil mod. Gâscanul vrea să o convingă prin gâgâitul lui destul de vocal că cea care are grijă de el este preferata lui şi o urmează îndeaproape prin toată curtea. De asemenea, pasărea se alintă arcuindu-şi gâtul şi lipindu-şi capul de obrazul stăpânei.

Fără îndoială că şi dragostea stăpânei este la fel de mare ca a prietenului său necuvântător. Cu multă grijă, femeia l-a crescut încă de pe vremea în care era doar un bobocel şi a prins mare drag de simpaticul gâscan.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume