De fiecare dată când proprietara toarnă apă în pahar, acest papagal are cea mai amuzantă reacţie

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Papagalii sunt printre cele mai jucăuşe păsări şi poate tocmai pentru veselia lor mulţi dintre noi îi adoptăm ca animale de companie. Mai mult decât atât, prin coloritul lor viu aceste păsări minunate ne fac ziua mai frumoasă.

Loki este un papagal adorabil care în momentul în care stăpâna lui toarnă apă într-un pahar, începe să sară în jurul acestuia fără încetare Reacţia papagalului este surprinzătoare de parcă ar face un dans ritualic care are ar aduce ploaia. Este atât de amuzant!

Cu picioruşele lui mici, papagalul ţopăie în jurul paharului care încet se umple cu apă. Fără îndoială că Loki ştie că odată umplut, paharul cu apă îi va potoli setea instantaneu. Din când în când chiar se opreşte să privească atent ceea ce se întâmplă în faţa lui după care îşi continuă dansul minunat.

Dacă alţi semeni de-ai lui şi-ar exprima bucuria prin sunete ascuţite, Loki se bucură dând târcoale unui banal pahar cu apă. Stăpâna lui este entuziasmată de reacţia adorabilă a papagalului şi îl priveşte cu multă afectivitate.

Cu siguranţă că între ea şi jucăuşul papagal există o relaţie specială şi astfel de momente adorabile se petrec adeseori spre amuzamentul lor. La final, când paharul este plin, papagalul poate să se declare mulţumit de tratamentul preferenţial pe care stăpâna lui i-l acordă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume