Acest pisoi imită mişcările mamei sale, iar rezultatul este pur şi simplu adorabil

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În primele săptămâni de viaţă pisoii sunt dependenţi de cea care i-a adus pe lume şi care încearcă asemeni unei mame iubitoare să îi protejeze cât mai bine. Aceştia sunt neajutoraţi pentru moment, însă mama-pisică ştie să se facă înţeleasă şi prin gesturi simple să-i înveţe primii paşi în lumea în care abia au intrat.

O pisică ce are alături măcar un pui ştie foarte bine care îi sunt nevoile acestuia, iar faptul că micuţul are un talent înnăscut de a imita nu poate să fie decât benefic. Puiul din aceste imagini este foarte receptiv la mişcările mamei sale şi cu multă naturaleţe o urmăreşte cu atenţie reacţionând în cel mai adorabil mod.

Mama-pisică stă împreună cu puiul ei într-un moment de odihnă de după amiază şi ca o orice felină care se respectă îşi curăţă blana cu limba aşa cum le stă în obicei pisicilor. Puiul ei nu poate sta deoparte şi urmărindu-şi mama adoptă acelaşi comportament pe care acum abia îl învaţă, dar care va deveni un obicei mai târziu.

Tabloul ce se dezvăluie în faţa noastră poate fi considerat o doză de drăgălăşenie cu totul specială. În acest moment există doar interacţiunea dintre pisică şi puiul ei, dar va veni şi ziua când pisoii se vor alinta lângă cei pentru care aceştia sunt animale de companie.

De regulă pisoii sunt animăluţe tare jucăuşe şi care ne bucură privirea ori de câte ori îi vedem. Acest pisoi nu face excepţie de la regulă şi îl vedem jucându-se cu lăbuţele mamei sale sau rostogolindu-se cu burtica în sus pentru a primi mângâierile acesteia. Pisica îşi iubeşte nespus puiul şi vedem cum îl învăţă să-şi păstreze blăniţa curată, asigurându-i protecţia de care acesta are nevoie.

Sursa: Ari K via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume