Când nimeni nu se aştepta, Tom Jones începe să cânte o piesă îndrăgită de toţi. Ce spectacol!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un artist care se respectă va şti întotdeauna să se facă apreciat de cei care îl ascultă nu numai prin simpla sa prezenţă, dar mai ales prin talentul vocal de excepţie. Una din legendele muzicii internaţionale, Tom Jones, a făcut un spectacol remarcabil într-o improvizaţie fascinantă, interpretând o piesă consacrată.

Făcând parte din juriul concursului „The Voice UK”, ediţia 2017, celebrul cântăreţ Tom Jones, în vârstă de 74 de ani, a uimit întreaga asistenţă cu o reprezentaţie de zile mari. Acesta a cântat melodia „Great Balls of Fire” sub privirile admirative ale colegilor din juriu şi ale spectatorilor.

Chiar dacă artistul se află la o vârstă respectabilă, acesta nu şi-a pierdut farmecul şi expresivitatea vocii sale inconfundabile. Ceilalţi membri ai juriului, Jennifer Hudson, Will.I.Am şi Gavin Rossdale s-au distrat de minune susţinându-l pe Tom Jones cu un acompaniament inedit.

Scris de Otis Blackwell şi Jack Hammer şi lansat în anul 1957 de Jerry Lee Lewis, „Great Balls of Fire” este de departe unul dintre cele mai populare cântece din întreaga istorie muzicală. În numai 10 zile de la lansare acest hit s-a vândut în Statele Unite ale Americii într-un milion de exemplare, fiind de asemenea unul dintre cele mai apreciate single-uri din toate timpurile.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume