Au aruncat-o pe această fată peste membrii juriului. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit întreaga sală!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Nu ai ocazia să vezi în fiecare zi atâtea talente adunate laolaltă. Finalişti la show-ul „America’s Got Talent”, AcroArmy sunt o trupă de tineri acrobaţi care surprind atât publicul cât şi juriul cu fiecare mişcare făcută pe scenă şi în afara ei. Cu vârste cuprinse între 11 şi 27 de ani, acest grup format din 17 tineri foarte talentaţi fac să-ţi tresalte inima de emoţie atunci când salturile şi acrobaţiile lor duse până la extrem se succed cu o repeziciune uimitoare. Prin prestaţia lor la acest show, aceşti acrobaţi au atins cele mai înalte culmi ale gimnasticii acrobatice. Salturi spectaculoase din diferite colţuri ale scenei, acrobaţii periculoase şi complicate, executate cu îndrăzneală şi fără niciun pic de frică, fac ca această echipă sa fie una câştigătoare în inima publicului entuziast.

De fiecare dată când AcroArmy urcă pe scenă, spectacolul este garantat. Antrenamentul pe care aceşti tineri sportivi trebuie să-l facă pentru ca totul să iasă perfect, este de necrezut. Pentru a scoate la lumină această performanţă este nevoie de ani şi ani de muncă incredibilă pentru a dobândi tehnica necesară.

Ei nu au voie să facă nici cea mai mică greşeală. Totul trebuie să fie perfect. Asta înseamnă că trebuie să existe încredere deplină între toţi membrii trupei. Tot ce fac aceşti tineri pare o nouă formă de balet îmbinat cu acrobaţii uimitoare cum numai la Cirque du Soleil mai poţi vedea.

Acest grup incredibil a fost antrenat de coregraful Arthur Davis, un gimnast si acrobat american, de două ori campion mondial la gimnastică acrobatică şi finalist în primul sezon la „America’s Got Talent”. Alţi doi membri ai grupului AcroArmy, Kiley Boynton şi Ryan Ward sunt de asemenea campioni mondiali medaliaţi cu bronz ce activează în echipa naţională de gimnastică a Statelor Unite. După cum se vede, numai sportivi de performanţă şi tineri extrem de talentaţi scot la lumină frumuseţea pură şi performanţa originală a acestui act artistic.

Aceşti tineri, demni de invidiat pentru visul lor îndrăzneţ şi perfomanţele lor uluitoare, au creat în acest spectacol un adevărat festin vizual. Ei merită tot respectul pentru pasiunea, dăruirea şi curajul cu care au arătat frumuseţea gimnasticii în faţa a milioane de oameni.

Sursa: America's Got Talent via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume