Andrea Bocelli i se alătură fiului său pentru un duet superb care a cucerit deja inimile tuturor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Printre cei mai îndrăgiţi tenori din toate timpurile un loc fruntaş îl ocupă Andrea Bocelli. Sensibilitatea din vocea sa şi piesele pline de esenţă pe care le-a oferit publicului pe parcursul carierei sale compun o moştenire inegalabilă. La aceasta s-a adăugat recent şi un duet remarcabil cu fiul său, Matteo Bocelli.

Lansat în data de 22 septembrie pe Youtube, videoclipul piesei „Fall on me” a cunoscut foarte rapid popularitatea şi nu doar pentru că acest cântec îl are în prim plan pe cunoscutul tenor italian Andrea Bocelli, ci şi pe fiul său Matteo. Într-un duet formidabil, cei doi dau viaţă unei melodii superbe, care a cucerit deja inimile tuturor.

O mare parte din această compoziţie emoţionantă i se datorează lui Matteo, care a scris versurile împreună cu Ian Axel, Chad Vaccarino şi Fortunato Zampaglione. Bucuria pe care acesta o resimte atunci când cântă alături de iubitul său tată este atât de vizibilă. Vocile lor se armonizează într-un mod divin şi totul pare un vis împlinit.

„Este pentru prima dată când am ales să cânt în duet cu fiul meu, Matteo”, mărturiseşte Andrea Bocelli. „Oricine este părinte, orice om care cunoaşte preţioasa responsabilitate de a fi mamă sau tată, va înţelege pe deplin sensul acestei piese.”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un băieţel de 3 ani adus pe scenă pentru a cânta alături de orchestră – uimeşte întreaga sală. Adorabil! Click aici pentru VIDEO »