Această fetiţă aude pentru prima dată vocea mamei sale. Reacţia ei este emoţionantă până la lacrimi

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Deficienţele de auz pot schimba întreaga viaţă a celui ce suferă de asemenea probleme. Acest filmuleţ ar trebui să constituie pentru fiecare dintre noi o dovadă că oricând pot apărea şi minuni ce au puterea de a ne schimba viaţa radical în bine.

În aceste imagini ne sunt prezentate reacţiile unor persoane ce pot să audă pentru prima dată în viaţa lor, datorită unor implanturi cohleare. După cum vom observa, indiferent de vârstă reacţia este aceeaşi şi anume o explozie de bucurie combinată cu lacrimi de fericire.

Aceste imagini ale unor oameni ce se bucură cu adevărat poate pentru prima dată în viaţa lor nu pot decât să ne facă se preţuim viaţa mult mai mult şi să ne bucurăm de fiecare trăire. Sunt absolut emoţionante clipele în care un băieţel pe nume Cooper aude glasul mamei sale pentru prima oară. Deşi pare surprins la început şi nu îi vine să creadă ce se întâmplă, el radiază de fericire că îşi poate folosi acest simţ.

În aceeaşi situaţie a fost şi Jackson, un băieţel ce aştepta cu nerăbdare să audă un ţiuit, semn că implantul a fost un succes. Mare i-a fost bucuria când acest lucru s-a şi întâmplat, moment în care acesta a strigat cu emoţie în voce „L-am auzit, aud beep-ul”. Aceleaşi sentimente sunt prezente şi în cazul adulţilor ce aud pentru prima dată în viaţa lor. Lacrimile de fericire, dar şi de recunoştinţă pentru acest dar al vieţii sunt prezente de fiecare dată.

De cele mai multe ori, copiii de vârstă foarte fragedă sunt speriaţi la început, neştiind ce li se întâmplă, însă în momentul în care aud vocea mamei sau pe cea a tatălui se calmează instantaneu. În scurt timp, aceşti copii minunaţi încep să se bucure cu adevărat de viaţă împreună cu părinţii lor, iar zâmbetele le apar de îndată pe chip. Este o adevărată încântare să urmăreşti aceste imagini emoţionante!

Sursa: RWL de Bruijn via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume