După mai multe săptămâni, această căţeluşă îşi revede stăpâna. Reuniunea lor este copleşitoare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Adeseori oamenii se ataşează foarte mult de animalele lor de companie. Iubindu-le nespus, aceştia încearcă să le ofere întotdeauna tot ce este mai bun şi în special un cămin primitor în care acestea să se bucure de dragoste necondiţionată. Când din nefericire această legătură minunată suferă o ruptură, suferinţa este imensă.

Ginger este o căţeluşă adorabilă care în urmă cu câteva săptămâni s-a pierdut de familia sa adoptivă. Distrusă de durere, stăpâna sa, un ofiţer al armatei americane, nu a încetat nicio clipă să o caute, făcând toate eforturile posibile. Din nefericire timpul se scurgea în defavoarea lor şi nicio pistă de căutare nu se termina cu un final fericit.

La un moment dat însă un apel venit din partea unui adăpost de animale din Sacramento, California, a adus o rază de speranţă pe chipul stăpânei căţeluşei pierdute. Fără să stea pe gânduri ea s-a deplasat la adresa primită şi acolo a avut parte de cea mai emoţionantă revedere din viaţa sa.

De cum a zărit-o, căţeluşa Ginger i-a sărit în braţe şi a început să plângă de fericire că în sfârşit este din nou în braţele stăpânei sale iubitoare. La fel de entuziasmaţi au fost şi copilaşii familiei care i-au aşteptat nerăbdători întoarcerea acasă. Cât de mare a fost bucuria aceste reuniuni!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume