De 122 ani această piesă celebră încântă iubitorii de muzică, iar în interpretarea lor totul pare de vis!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Artiştii de operă au cunoscut întotdeauna o popularitate imensă în rândul celor care iubesc muzica de calitate. Această ramură frumoasă a muzicii aduce de fiecare dată un cumul de emoţii nepreţuite pe care rar îţi este dat să le simţi. Arii celebre şi-au pus amprenta de-a lungul timpului şi de fiecare dată este o adevărată încântare să le asculţi.

Pe scena operei din Moscova, doi solişti de marcă ai muzicii clasice, Dmitri Hvorostovsky şi Jonas Kaufmann, le-au oferit celor prezenţi în sală o reprezentaţie de neuitat. Cântecul napoletan „O sole mio” făcut celebru de marele tenor Luciano Pavarotti a răsunat divin prin vocile excepţionale ale acestor muzicieni virtuoşi.

Glasul puternic de bariton al cântăreţului rus, Dmitri Hvorostovsky, s-a armonizat în cel mai frumos mod cu cel al tenorului german, Jonas Kaufmann. În interpretarea lor această piesă muzicală a căpătat o emoţie aparte, resimţită temeinic de cei care îi ascultau vrăjiţi.

Orchestra simfonică şi corul impresionant care i-au acompaniat pe tot parcursul momentului lor au adus un plus de valoare întregii reprezentaţii, iar spectacolul de lumini a accentuat acest tablou de vis. Nota de amuzament adusă de cei doi solişti, care păreau să se întreacă în interpretare de asemenea a făcut ca acest spectacol să rămână în amintirea tuturor celor care au avut şansa să se afle în acel loc. Minunat!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume