Bebeluşul îi adresează “cuvinte” dure Bulldog-ului familiei – Reacţia neaşteptată a câinelui este pur şi simplu minunată

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un copil care creşte alături de un câine va relaţiona cu acesta în cel mai drăgălaş mod, atât verbal, cât şi gestual. Încă de la cea mai fragedă vârstă copiii ştiu să se facă ascultaţi şi devin extrem de convingători când trebuie să-şi impună propriile păreri. În acest filmuleţ, un bebeluş care abia merge în picioare are o discuţie foarte „serioasă” cu Bulldogul familiei.

Bebeluşul din aceste imagini vrea să-l convingă pe prietenul lui canin că are dreptate în tot ceea ce încearcă să spună cu puţinele vorbe pe care le poate rosti. Cu siguranţă are să-i reproşeze ceva patrupedului pentru că maniera în care „vorbeşte” şi mai ales gesticulează rivalizează de bună seamă cu pledoaria unui avocat.

Fără să riposteze în vreun fel, bulldogul suportă cu stoicism criticile copilului, însă doar până la un moment dat. Plictisit probabil de reproşurile continue ale micuţului, patrupedul are o reacţie cu totul neaşteptată. La un moment dat, bulldogul se prăbuşeşte pur şi simplu pe canapea epuizat de puterea „cuvintelor dure” pe care copilul i le spune.

Cu siguranţă, momente de acest fel sunt la ordinea zilei într-o familie în care există un câine şi mai ales un copil adorabil care ne poate transmite toată drăgălăşenia şi inocenţa vârstei lui. Părinţii acestui copilaş adorabil pot fi bucuroşi că micuţul lor are o personalitate de invidiat, dar şi că animalul lor de companie se comportă exemplar în relaţie cu acesta.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume