Credeau că au terminat decorarea bradului de Crăciun, dar priviţi ce surprinde camera!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Tocmai când credeau că au finalizat cu succes aranjarea podoabelor în bradul de Crăciun, familiile adoptive ale felinelor din filmuleţ s-au confruntat cu o situaţie deloc plăcută. Curiozitatea pisicilor nu poate fi înfrânată, mai ales în momentul în care acestea au contact direct cu bradul împodobit. Dacă nu eşti bine pregătit pentru o astfel de situaţie, integritatea bradului şi a ornamentelor vor avea serios de suferit, iar imaginile vorbesc de la sine.

Ştim cu toţii cât sunt de curioase pisicuţele şi de cele mai multe ori caută să inspecteze orice lucru nou apărut în locuinţă. Însă dintre toate aceste lucruri, bradul de Crăciun le atrage atenţia în mod deosebit.

Privind aceste imagini, realizăm câte stricăciuni pot provoca pisicile bradului de Crăciun abia împodobit. De la o simplă atingere cu lăbuţa a ornamentelor din brad, până la distrugerea lui completă.

De asemenea, pisicuţelor le place tare mult să se caţere pe crengile bradului până în vârf, care sub greutatea lor cedează într-o clipită.

Şirurile de beteală sau luminiţele multicolore stârnesc interesul felinelor care nu se lasă până când nu le înşiră prin toată casa. Uneori mai şi ronţăie câte ceva din podoabele găsite în brad, spre exasperarea stăpânilor.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume