Câinele este copleşit de fericire atunci când stăpânul îi dezvăluie surpriza pregătită special de ziua lui

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câinele din aceste imagini se poate socoti cel mai norocos câine de pe Pământ. Stăpânul lui a decis să-i facă o surpriză uriaşă de ziua lui răsfăţându-l cu un teren de joacă mai puţin obişnuit. Bărbatul a cumpărat o mulţime de bile de plastic colorate în care patrupedul s-a distrat de minune.

Ştim cu toţii că un câine este cel mai bun prieten al omului. Prietenia, loialitatea şi încrederea pe care ni le acordă un câine pot fi răsplătite de stăpânii lor cu aceeaşi măsură. Mai mult de atât, surprizele pe care le primesc patrupezii au de cele mai multe ori rezultate amuzante în care distracţia atinge cote maxime.

Charlie White, proprietarul unui câine din rasa Husky, a cumpărat nici mai mult nici mai puţin decât 5400 de mingi colorate de plastic şi le-a răsturnat pe toate pe holul casei. Pentru că preţul a fost destul de mic, bărbatul a achiziţionat un număr cu totul impresionant. În acest fel bărbatul a amenajat un loc de joacă inedit pentru câinele său. Când totul a fost pregătit, Charlie şi-a invitat câinele să alerge şi să sară prin mulţimea de bile.

Câinele a prins gustul distracţiei mai ales că şi stăpânul său se amuză teribil alunecând cu placa prin bile. Săriturile câinelui în grămada de bile îl distrează la culme pe patruped, mai ales că din impactul săriturii, animalul era practic „îngropat” în mulţimea de bile. Ultimul minut al videoclipului este fericire pură pe care patrupedul o simte din plin. E clar că a avut o aniversare minunată!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru Click aici pentru VIDEO »