3 lucruri surprinzătoare pe care le poţi face cu tuburile de carton rămase de la hârtia igienică

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De câte ori nu am aruncat tuburile de carton provenite de la rolele de hârtie igienică sau cutiile pentru şerveţele după ce aceastea au fost consumate? Dacă am fi ştiut că le putem recicla obţinând alte obiecte utile, am fi stat puţin pe gânduri înainte ca acestea să ajungă în coşul de gunoi.

Obiectele „handmade” sunt mereu de actualitate pentru că sunt făcute manual şi mai ales conţin de cele mai multe ori materiale reciclabile. În acest filmuleţ ne sunt prezentate câteva idei pentru care avem nevoie de tuburi de carton de la rolele de hârtie igienică şi de cutii goale de şerveţele.

1. Putem obţine câteva cutiuţe pentru bijuterii în forma unor perniţe decorate cu fâşii de hârtie colorată şi fundiţe de organza. Pentru fiecare cutiuţă avem nevoie de câte o rolă de carton pe care o îndoim uşor la capete de o parte şi de alta. Ce drăguţ arată!

2. O rolă de carton va fi tocmai potrivită pentru aranjarea unui cablu astfel încât acesta să nu se mai încurce. Tubul de carton va fi asemenea unui inel, iar accesorizarea acestuia cu benzi de hârtie colorată este la latitudinea fiecăreia dintre noi.

3. De multe ori avem nevoie la birou de un organizator de instrumente de scris şi nu numai. Pentru realizarea unui asemenea accesoriu ne trebuie o cutie de carton din care am folosit şerveţele de hârtie, de câteva tuburi de la hârtia igienică, puţin lipici şi o bucată de hârtie de ambalaj pentru ca lucrarea noastră să capete un aspect plăcut.

Niciun lucru nu e greu de realizat dacă este făcut cu multă pasiune şi dăruire, iar la final ne putem declara mândri de rezultatele muncii noastre. Nu trebuie să uităm că aceste obiecte sunt unice şi niciodată nu se vor regăsi două la fel. Dacă ideile prezentate în aceste imagini vi se par utile şi bune de pus în practică, nu ne rămâne decât să vă dorim spor la lucru.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume