Iată cum puteţi refolosi un tricou într-un mod original, fără să folosiţi ac şi aţă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Avem nevoie de puţină îndemânare şi un dram de imaginaţie pentru ca adeseori să dăm o nouă utilitate articolelor de îmbrăcăminte pe care nu le mai îmbrăcăm. De data aceasta un tricou mai vechi poate fi reutilizat fără ac şi aţă într-un mod cât se poate de original.

V-aţi fi gândit vreodată că puteţi fi croitori veritabili fără ac şi aţă? Urmărind aceste imagini, fiecare dintre noi poate confecţiona o faţă de pernă adorabilă. Folosind un tricou pe care nu îl mai îmbrăcăm, putem confecţiona o faţă de pernă ingenioasă şi plăcută privirii noastre ajutându-ne doar de o simplă foarfecă.

Aşezăm tricoul pe un plan orizontal, după care poziţionăm perna pe suprafaţa acestuia. Avem grijă să tăiem ambele feţe ale tricoului în formă pătrată, cu o lăţime mai mare cu aproximativ 10 cm decât perna. Încadrându-ne în cei 10 cm disponibili, „franjurăm” toate marginile celor două pătrate în fâşii egale.

Acum urmează partea cea mai interesantă a operaţiunii şi anume asamblarea „husei” pentru pernă. Aşezăm perna între cele două pătrate franjurate şi începând de la unul din colţuri înnodăm fâşie cu fâşie bucata de tricou de sub pernă cu cea de deasupra.

La final vom obţine o pernă elegantă şi drăguţă care va înfrumuseţa orice canapea cu coloritul ei vesel, dar şi cu aspectul său inedit. Fără îndoială că avem în casă multe astfel de tricouri care pot fi reinventate folosind această metodă şi de care ne putem bucura şi în continuare îmbrăcând chiar şi cea mai mică pernuţă din casa noastră. Merită să încercaţi!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume