Au stins luminile în sala de spectacol… însă ce a urmat a fost o surpriză URIAŞĂ pentru toţi!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Poate că nu ne-am fi gândit niciodată că umbrele a 13 siluete umane, proiectate sub lumina reflectoarelor pe un ecran alb, pot transmite atâtea emoţii. Coregrafia momentului teatral, prezentată cu mare talent de trupa filipineză „El Gamma Penumbra” în cadrul concursului „Asia’s Got Talent”, este un tribut adus naturii, cu un mesaj puternic, pe înţelesul tuturor.

Teatrul de umbre este o artă asemeni unui vis, unde corpul uman devine materialul capabil să exprime forme şi lucruri nebănuite. Juriul concursului şi întreaga asistenţă au fost profund impresionaţi de reprezentaţia acestei trupe talentate.

Totul se desfăşoară în spatele unui ecran din pânză albă, unde trupurile artiştilor se îmbină perfect pentru a pune în scenă o reprezentaţie cu un mesaj foarte actual: toate acţiunile noastre negative si distructive asupra naturii se întorc împotriva noastră, asemenea unui bumerang.

Într-un joc de lumini şi umbre, artiştii dau viaţă poveştii lucrând în echipă şi arcuindu-şi corpurile în aşa fel încât imaginea proiectată să reprezinte forme cât se poate de reale.

Teatru de umbre este uimitor prin faptul că nu există niciun artificiu tehnic în afară de un ecran, una sau mai multe surse de lumină şi elementele pe care dansatorii le pot realiza cu ajutorul propriilor corpuri.

Sursa: Asia's Got Talent via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima! Click aici pentru VIDEO »