Căţeluşa gestantă refuza să aducă puii pe lume, apoi veterinarul îi face o ecografie şi rămâne fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chris şi Mariesa sunt doi tineri care iubesc nespus animalele şi încearcă să le ofere o nouă şansă acelora care sunt abandonate, rănite sau neglijate. Casa lor a devenit o locuinţă primitoare pentru mulţi câini luaţi din adăposturi şi care au primit astfel un cămin permanent, hrană corespunzătoare şi multă dragoste.

Cei doi au adoptat astfel mai mulţi câini, însă nu s-au oprit aici. Într-o zi, au mers la adăpostul pentru animale cu ideea de a adopta un alt câine care fusese abandonat. Cu această ocazie au întâlnit-o pe Storie, o femelă pitbull gestantă. Cuplul s-a îndrăgostit repede de patrupedă şi a decis să o adopte. Abdomenul ei era extrem de bombat, acest lucru indicând faptul că urma să aducă pe lume mai mulţi pui, dar parcă ceva o împiedica. Pur şi simplu acest lucru nu se putea întâmpla în adăpost. Chris a găsit şi o explicaţie plauzibilă: „Câinii care au pui în adăposturi sunt extrem de stresaţi atât femelele, dar şi puii lor.”

Doar Chris şi Mariesa împreună cu medicul veterinar care îi făcuse căţeluşei o ecografie ştiau că Storie are în burta 12 puii. În acel moment cei doi au decis să aibă grijă de Storie şi să îi ofere un loc confortabil în casa lor unde ar putea să ducă sarcina la bun sfârşit, să se hrănească şi să-şi crească puii în deplină siguranţă.

Ei au crezut că va trece ceva timp până când căţeluşa se va putea obişnui cu noul ei habitat. La doar câteva ore după ce Storie a părăsit adăpostul, a intrat în travaliu şi în scurt timp i-a adus pe lume pe cei 12 căţeluşi. Două săptămâni mai târziu puii au început să-şi deschidă ochii şi să arate lumii personalităţile lor unice. Ideea de a avea 13 câini în jurul casei ar fi descurajantă pentru mulţi, dar Chris şi Mariesa au reuşit să depăşească acest lucru.

După câteva luni, organizaţia „Pubbles and More Animal Rescue” i-a ajutat pe Chris şi Mariesa la găsirea unor familii care să-i adopte pe toţi cei 12 căţeluşi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume