Aceste femele elefant au stat despărţite 22 de ani. Urmăriţi cu atenţie ce se întâmplă când se reîntâlnesc

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Povestea celor două femele elefant poate înduioşa pe oricine prin faptul că şi în lumea acestor animale, nici măcar trecerea anilor nu a putut aduce uitarea în inima şi mintea lor. E incredibil dar cât se poate de real felul în care se joacă, se alintă, dar mai ales de respectul pe care îl manifestă una faţă de cealaltă.

La „Elephant Sanctuary” din Tennessee, SUA, a avut loc o întâlnire mai puţin obişnuită dintre Shirley şi Jenny, două femele elefant care fuseseră despărţite timp de 22 de ani. Această întâlnire a fost destul de mediatizată la vremea ei, drept urmare media a fost prezentă alături de îngrijitorii de la adăpost pentru a imortaliza atât foto cât şi video acest moment unic.

În urmă cu 22 de ani, Shirley şi Jenny se cunoscuseră în cadrul unui circ, unde lucrau împreună cu dresorii lor, iar Shirley era ca o mamă pentru Jenny. Legătura lor de atunci s-a păstrat cu aceeaşi intensitate chiar şi după atâţia ani.

Îngrijitorii le-au despărţit iniţial cu un gard protector pentru că nu ştiau cum vor reacţiona în momentul întâlnirii. Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru că cele două femele să se recunoască şi să-şi atingă trompele cu multă delicateţe şi afecţiune.

Cum au văzut că nu exista niciun pericol, îngrijitorii au dat gardul la o parte iar Shirley şi Jenny au putut ieşi împreună în natură. Gesturile lor pline de afecţiune sunt aproape umane şi ne emoţionează până la lacrimi. E clar că prietenia dintre aceste femele a fost una strânsă şi nu au uitat nicicând ceea ce le-a legat cu adevărat.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume