Această fetiţă abia dacă poate merge, dar priviţi-o cum ştie să acorde primul ajutor

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Atunci când sunt mici, copiii învaţă multe lucruri imitând acţiunile adulţilor din jurul lor. Dacă gesturile acestora au menirea de a-i arăta copilului ceea ce este bine atunci micuţii vor şti mai târziu să aplice în viaţă cele învăţate.

Această fetiţă abia a învăţat să facă primii paşi, însă se dovedeşte un ajutor de nădejde. Apropiindu-se de un manechin de resuscitare CPR ea demonstrează tuturor că ştie cum să aplice regulile de prim ajutor în cele mai mici detalii.

Micuţa îşi pune palmele ei mici pe pieptul manechinului şi cu multă dăruire execută presiunile care se fac în cazul atacurilor de cord. Şi pentru ca ajutorul să fie complet, fetiţa ştie să facă şi respiraţie gură la gură. Fiecare mişcare, fiecare gest al micuţei este bine învăţat.

Din când în când priveşte spre mama ei care filmează întreaga situaţie pentru a primi aprobarea faptului că ceea ce face ea este bine. Bucuria i se citeşte pe chipul ei gingaş şi deşi pentru ea acţiunea de prim ajutor pare o joacă, în realitate acest joc este plin de învăţăminte.

Cum să nu te bucuri văzând un copil atât de mic care ne surprinde cu un comportament exemplar. Când va creşte mare acest moment va fi o amintire nepreţuită din copilărie, iar dacă va alege profesia de doctor atunci va salva cu adevărat vieţile oamenilor.

Sursa: Kyoot Kids via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume