Fetiţa s-a apropiat de pisica familiei. Ce s-a întâmplat în continuare trebuia surprins pe cameră!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Copiii care trăiesc alături de o pisică vor învăţa tot mai mult ce înseamnă să fii calm, blând şi iubitor. Cu toate că pisicile pot fi adeseori capricioase şi mofturoase, acestea pot fi conciliante şi afectuoase când vine vorba de micuţii familiei cu care au de obicei o relaţie specială.

Pisicile şi copiii sunt de obicei parteneri de joacă foarte buni şi nu de puţine ori vom vedea că o pisică şi un copil pot interacţiona în cel mai natural mod. Fetiţa din aceste imagini are o conversaţie foarte agreabilă cu Tabby, felina familiei, fapt ce îi bucură nespus pe părinţii micuţei. Subiectul conversaţiei este unul ştiut doar de cele două prietene, însă cu siguranţă este unul destul de serios.

Deşi pentru noi, acest moment adorabil ne-ar amuza peste măsură, pentru fetiţă si pisica ei discuţia este cât se poate de convingătoare. Ce au să-şi spună sunt lucruri pe care poate le-au petrecut în acea zi şi fiecare dintre ele încearcă să-şi impună punctul de vedere.

Adorabil este faptul că cele două prietene „vorbesc” pe rând. La un moment dat fetiţa tine neapărat să le spună şi părinţilor săi ceva vizavi de felină, lucru ce o nemulţumeşte vizibil pe pisică. Cu siguranţă nu se simte confortabil în momentul în care fetiţa o „pârăşte” stăpânilor ei, drept urmare care părăseşte locul cu coada între picioare. Micuţa capătă şi mai mult curaj şi pare că o izgoneşte din încăpere.

Conversaţia celor două prietene nu s-a terminat în termeni amiabili, însă cu siguranţă nu va trece mult timp până când vor avea o nouă întâlnire şi vor uita mică dispută.

Sursa: Lenny via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume