Bărbatul primeşte un apel despre un câine al străzii, merge să-l vadă şi descoperă că era bunul său prieten dispărut

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câinele este poate cel mai credincios prieten al omului, iar relaţia care se creează între un patruped şi stăpânul lui este una specială şi de lungă durată. Pe o stradă din Tbilisi, Georgia, are loc o reîntâlnire emoţionantă între un câine şi proprietarul lui, deşi fuseseră despărţiţi timp de trei ani de zile.

Un iubitor de animale a fost extrem de fericit după ce s-a reîntâlnit cu câinele său, Jorge, care lipsise de acasă timp de trei ani de zile. Giorgi Bereziani, în vârstă de 62 de ani, a cutreierat străzile oraşului, căutându-şi prietenul canin şi a pus mai multe anunţuri în speranţa că îl va găsi.

Aproape că îşi pierduse speranţa, când a primit un telefon care îl anunţa că un câine care se potrivea descrierii lui Jorge rătăcea pe Rustaveli Avenue. Un lucrător de la Teatrul de Operă şi Balet din oraş, a observat un câine asemănător, care stătea în afara clădirii unde lucra şi l-a sunat pe domnul Bereziani spunându-i că el crede cu tărie că patrupedul este chiar Jorge.

Apropiindu-se de patruped, bărbatul îşi exprimă bucuria spunând: „Jorge, tu eşti? Dumnezeule, ce faci băiete!” Câinele a răspuns imediat chemării stăpânului său atunci când i-a auzit vocea şi mai mult de atât, i-a sărit în braţe extrem de entuziasmat.

Nu este clar unde a trăit Jorge timp de trei ani, dar eticheta galbenă de la urechea câinelui înseamnă că a fost luat de personalul de la controlul animalelor din oraş, sterilizat, vaccinat şi lăsat în libertate.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume