Acest iepure sapă frenetic în pământ, iar motivul său este înduioşător

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Animalele se ajută între ele în situaţii de urgenţă, iar acest filmuleţ ne dovedeşte din plin că această afirmaţie este cât se poate de adevărată. Un iepure este surprins săpând cu rapiditate în pământ, iar motivul pentru care face acest lucru este unul cât se poate de înduioşător.

Chasky, un iepure de casă, vine cu o soluţie salvatoare în momentul în care îşi vede prietenul rămas captiv într-un spaţiu strâmt de unde nu putea ieşi singur. Prietenul nu era altul decât o pisică domestică care mieuna destul de tare în speranţa că va fi auzită de cineva.

Iepuraşul s-a pus pe săpat cu lăbuţele lui mici, dar agere şi astfel în scurt timp deja făcuse un şanţ în pământ. Mai mult de atât, Chasky se întoarce şi împinge pământul săpat pentru a face loc altuia. Văzând că există o şansă de a fi eliberată, pisicuţa scoate lăbuţa afară pentru ca prietenul ei să continue acţiunea de salvare. Comunicarea dintre cele două animăluţe este incredibilă.

După ce iepuraşul termină de săpat şi face destul loc pentru ca pisica să poată ieşi din locul unde rămăsese captivă, se îndepărtează şi ia o pauză bine meritată după tot efortul depus. Pisica îi mulţumeşte prietenului său pufos pentru ajutor atunci când în cele din urmă iese din groapă. Probabil această experienţă se va repeta având în vedere că cei doi prieteni se pot baza unul pe celălalt în orice situaţii, dar mai ales atunci când viaţa le este pusă în pericol.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima! Click aici pentru VIDEO »