Cum se realizează împletitura de păr în formă de inimă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Deşi la prima vedere pare destul de dificil de realizat, această împletitură nu necesită un efort prea mare. Fetiţa din acest filmuleţ devine mult mai cochetă în momentul în care mama ei reuşeşte să-i împletească părul în formă de inimă. Ingenios, nu-i aşa?

Privind aceste imagini, vom învăţa pas cu pas cum să facem o împletitură în formă de inimă. Ceea ce trebuie să urmărim cu atenţie este împărţirea la spate a părului în două. Va trebui să luăm în mod egal şuviţele de păr pentru ca forma inimii împletite să iasa foarte bine.

Tehnica unei coafuri în formă de inimă este destul de simplă şi ea ţine mai mult de dexteritatea şi de fineţea cu care mama răsuceşte şi împleteşte şuviţele de păr ale fiicei ei. Împletitura şuviţelor de o parte şi de alta se termină cu cate o codiţă de şcolăriţă. Pe acestea le prindem împreună cu şuviţă de păr din mijloc pe care o răsucim la fel ca pe celelalte din margine.

Orice fetiţă cu părul lung va avea parte la un moment dat de un tratament asemănător din partea mamei, care va trebui să găsească cele mai practice şi în acelaşi timp estetice modalităţi de a aranja părul fetiţei. Dacă există îndemânare, creativitate, originalitate dar mai ales multă dragoste, rezultatele vor fi remarcabile.

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume