Vizitatorii înmărmuresc când văd leul apropiindu-se de vehicul. Câteva clipe mai târziu descoperă adevăratele sale intenţii

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În timpul unui safari desfăşurat într-un parc natural din Crimeea, câţiva turişti au trăit o experienţă la care nu s-au aşteptat. Un leu care iniţial stătea tolănit lângă gardul de împrejmuire al parcului s-a ridicat instantaneu şi a urcat la propriu în automobilul turiştilor.

Filya, leul din aceste imagini, s-a apropiat de turiştii care travesau habitatul său cu o maşină deschisă şi s-a urcat efectiv în ea dându-i la o parte pe ocupanţii din faţă. Imaginile filmate ne dezvăluie în mod direct reacţia surprinzătoare a leului obişnuit probabil cu prezenţa oamenilor în jurul lui.

Turiştii au rămas uimiţi în faţa acestei situaţii, fiind extrem de calmi, pentru a nu-i da motive leului să devină agresiv. Mai mult de atât, i-au făcut loc pentru ca acesta să se simtă în largul lui în interiorul maşinii. Ajuns la volan, acesta şi-a luat în serios rolul de şofer.

Când nimeni nu se aştepta, Filya a trecut la bancheta din spate a vehiculului şi a început să o lingă pe faţă pe una dintre turiste, ca si cum ar fi fost un simplu animal de companie extrem de prietenos. În scurt timp toţi turiştii se aflau pe lângă vehicul, în timp ce leul devenea stăpân pe întreg automobilul.

Într-un final, Filya a fost dat jos din maşină, iar turiştii şi-au ocupat iarăşi locurile plecând mai departe în călătoria lor prin rezervaţie. Chiar dacă în acest loc se întâmplase în trecut un eveniment nefericit, când o femeie fusese muscata de mână de un astfel de animal, întâlnirea de acum decursese în deplină siguranţă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Reacţia patrupedului care aude un copil plângând a făcut o lume întreagă să râdă cu poftă Click aici pentru VIDEO »