Mai întâi n-au ştiut la ce să se aştepte, apoi i-a ridicat în picioare cu vocea ei fenomenală.

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Se spune că odată ajuns la vârsta a treia, faci lucruri pe care ai fi vrut să le faci în tinereţe, dar nu ai avut timp datorită problemelor pe care a trebuit să le rezolvi. Un astfel de exemplu plin de dăruire şi entuziasm este şi această bunică de 80 de ani înzestrată cu o voce minunată, care a urcat pe scena concursului „Britain's Got Talent”, considerând că nu are nimic de pierdut dacă participă.

La îndemnul prietenilor ei, octogenara Janey Cutler şi-a luat inima în dinţi şi a urcat pe scena concursului  “Britain’s Got Talent”, impresionând atât juriul cât şi întreaga asistenţă cu vocea ei sensibilă şi puternică. Piesa pe care a interpretat-o în audiţii este varianta în limba engleză a cunoscutei melodii „Non, Je ne regrette rien”.

Deşi la apariţia ei şovăielnică pe scenă juriul a fost puţin nedumerit de prestaţia bunicii, de cum a început să cânte cu vocea ei fenomenală, pe chipurile lor se putea citi uimirea şi în acelaşi timp admiraţia.

Aceste imagini ne dovedesc faptul că pasiunea pentru un lucru care îţi umple inima de bucurie nu are vârstă. De eşti copil, tânăr, matur sau chiar la vârsta bunicilor – poţi împărtăşi cu cei din jurul tău momente nepreţuite.

Sursa: Britain's Got Talent via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Zbor deasupra României pe acordurile muzicii lui Ciprian Porumbescu Click aici pentru VIDEO »