O fetiţă de 9 ani uimeşte asistenţa cu un exerciţiu deosebit executat cu o sabie

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Săbia samurailor japonezi este văzută în prezent mai mult ca un simbol decât ca o armă. „Katana” este un tip de sabie japoneză cu proprietăţi speciale: este curbată, uşoară şi are un mâner destul de lung pentru a putea fi ţinută cu uşurinţă în mână. Dacă vorbim din punct de vedere istoric, katana este asociată cu perioada feudală a Japoniei, fiind recunoscută pentru lama extrem de ascuţită cu care este dotată.

Pentru Jesse-Jane McParland, o fetiţă de doar nouă ani din Irlanda, mânuirea acestei săbii a devenit o mare pasiune. Deşi părinţii săi aveau alte planuri pentru ea, dorindu-şi ca aceasta să urmeze calea faimosului dans irlandez, Jesse-Jane – acest karate-kid al timpurilor noastre – a început să exerseze mişcări cu această sabie încă de la vârsta de trei ani.

Spectacolul oferit de micuţa blondă ce adoră să mânuiască Katana este cu atât mai impresionant cu cât ea dă dovadă de abilităţi destul de greu de format, fiind posibile doar prin perseverenţă şi devotament pentru acest sport. Ea ne oferă momente unice prin această demonstraţie de arte marţiale, folosind Sabia cu multă uşurinţă şi originalitate.

Pentru a-şi evidenţia uimitoarea capacitatea de a stăpâni sabia, fetiţa transformă un simplu exerciţiu într-un spectacol uimitor întregit cu o coregrafie de excepţie şi o atitudine puternică. În sala de antrenament, fetiţa îi uimeşte pe toţi cei care o privesc atât prin determinarea şi forţa pe care le afişează cât şi prin mişcările executate într-un ritm alert.

De asemenea sunt uimitoare stăpânirea de sine a fetiţei, poziţia perfectă a corpului din timpul demonstraţiei şi expresivitatea pe care o transmite. Acest exerciţiu de arte marţiale se aseamănă unui dans laborios executat, ce modelează atât corpul cât şi sufletul.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru Click aici pentru VIDEO »