Lipeşte un fermoar pe material textil şi ne arată un accesoriu ce poate fi realizat în 30 de secunde

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Este bine ştiut faptul ca unei femei nu îi lipseşte de obicei niciun obiect util sau accesoriu. De multe ori însă toate aceste lucruri se pot amesteca dacă nu sunt organizate corespunzător. În imaginile prezentate veţi găsi soluţia ideală pentru a evita o astfel de situaţie. Cu puţină îndemânare şi un minim de materiale necesare vă puteţi crea chiar la dumneavoastră acasă câteva portofele sau portfarduri deosebite.

Primul model prezentat este un proiect binevenit pentru cei care nu dispun de o maşină de cusut. Singurele materiale pe care trebuie să le procuraţi constau într-o bucată de material textil cu lăţimea de 38 de centimetri şi lungimea de 25 de centimetri, un fermoar de 25 de centimetri şi un lipici de calitate superioară. Pentru a crea un produs pe placul dumneavoastră, fiţi libere să alegeţi imprimeul favorit!

Pentru a realiza acest portofel mai întâi pliaţi câte un centimetru din material la ambele capete şi asiguraţi-vă că pliurile vor rămâne în poziţia dorită trecând cu fierul de călcat de câteva ori peste îndoituri. Plasaţi fermoarul în mijlocul materialului şi aplicaţi lipici pe partea dreaptă a acestuia, apoi îndoiţi peste acesta capătul drept al materialului. După ce veţi face acest lucru şi în partea stângă veţi observa că acest portofel deja începe să capete forma dorită. În continuare desfaceţi fermoarul şi întoarceţi materialul pe dos, lipiţi capetele, lăsaţi să se usuce timp de o oră, inversaţi procesul şi aţi terminat acest mic proiect.

Modelul numărul doi se va dovedi de un real folos în depozitarea cosmeticelor sau fardurilor. El se aseamănă foarte mult cu primul proiect, diferenţa constând în faptul că fermoarul este ataşat de marginile materialului textil cu ajutorul maşinii de cusut. Pentru a-i oferi un aspect inedit încercaţi să pliaţi cele două părţi care mărginesc fermoarul pe jumătate, iar apoi să coaseţi capetele în această formă. În momentul în care veţi întoarce pe faţă acest portfard, veţi rămâne surprinşi de forma acestuia, foarte asemănătoare cu a unui cadou împachetat.

Pentru ultimul model este necesar să urmaţi paşii deja cunoscuţi de la celelalte două proiecte până în punctul în care va trebui să pliaţi într-un anumit mod colţurile de jos. După ce întoarceţi portofelul pe dos, îndoiţi colţurile precum ne arată imaginile şi nu va mai rămâne decât să le coaseţi în această formă. Când veţi întoarce portofelul pe faţă veţi observa că micul nostru truc a ajutat enorm la lărgirea bazei acestuia.

Pe baza acestor trei exemple veţi putea realiza nenumărate modele care vor fi mereu accesorii utile şi de efect. Spor la treabă!

Sursa: Ann Le {Anneorshine} via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume