Această femeie spune că locuieşte cu 1000 de pisici, însă oamenii înmărmuresc când permite accesul unei echipe de filmare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Originară din California, Lynea Lattanazio, o femeie în vârstă de 67 de ani, are o pasiune mai puţin obişnuită şi anume creşterea pisicilor. Femeia se ocupă de creşterea a nu mai puţin de 1000 de pisici cărora le asigură dragoste, hrană şi adăpost.

Pentru că iubeşte foarte mult pisicile, această femeie a deschis la început în propria ei casă un adăpost pentru pisici. Cele cinci dormitoare ale actualei case a femeii au fost amenajate pentru a oferi felinelor un cămin primitor şi spaţios. Când această casă nu a mai oferit suficient spaţiu pentru felinele care se tot înmulţeau, Lynea a fost nevoită să achiziţioneze un spaţiu mult mai mare pe care l-a numit „Cat House On The Kings”.

În jur de 50 de voluntari care îşi încep programul la ora 4 dimineaţa asigură acum salubritatea adăpostului şi de asemenea hrănesc 800 de pisici adulte şi 300 de pisoi. Printre acestea se găsesc şi pisici bătrâne sau bolnave care au nevoie de un mai mare ajutor şi pentru acest lucru există aici un medic si 7 tehnicieni veterinari. Un gard special înconjoară proprietatea de 12 acri (aprox 48.000 metri pătraţi) pentru ca pisicile să nu poată părăsi curtea. Felinele se pot juca în voie în toate încăperile casei si în cadrul anexelor.

„Îmi plac pisicile pentru că sunt independente, sunt frumoase sunt graţioase. Îmi place foarte mult să le privesc, chiar dacă uneori fac mizerie şi au nevoie de multă atenţie. Costul acestei pasiuni nu este deloc de neglijat şi însumează aproximativ 1,6 milioane de dolari anual”, a spus Lynea.

Principalul scop pentru care Lynea creşte şi îngrijeşte aceste feline este acela de a le găsi stăpâni noi şi cămine primitoare. Femeia visează caă fiecare pisică care momentan se află în adăpostul ei să-şi găsească stăpâni care să le iubească şi să le preţuiască. Nu toţi oamenii care au avut ocazia, chiar şi virtual, să intre în mijlocul mulţimii de pisici, împărtăşesc pasiunea femeii.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume