Demonstraţie de măiestrie artistică pe roata olarului.

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Atunci când talentul se îmbină armonios cu îndemânarea şi pasiunea, rezultatul nu poate fi decât o lucrare artistică desăvârşită. Utilizând roata olarului pentru a crea mişcarea circulară, maestrul Mikhail Sadovnikov poate realiza tuşe concentrice de o frumuseţe aparte doar atingând cu vârfurile degetelor sau cu ajutorul unor unelte simple argila umedă.

Sadovnikov a transformat meseria în artă. El îşi arată iscusinţa, creând modele fascinante care cresc, se transformă sau evoluează mereu în altceva. Roata de olărit este pentru el un instrument care îl ajută să deseseneze cu multă precizie modele geometrice concentrice. Spectacolul este impresionant iar desenul obţinut seamănă foarte bine cu desenele tip mandala în care apar cercuri concentrice, flori sau valuri.

Întregul proces de creaţie poartă amprenta creativităţii şi originalităţii artistului care ne uimeşte cu o mulţime de modele unice. Deşi sunt nişte desene efemere, frumuseţea lor rămâne în amintirea artistului şi a privitorilor. Desenele apar succesiv pe roata de olărit şi se transformă lent sau rapid în funcţie de viteza de rotaţie.

Vă invităm să trăiţi o experienţă incredibilă admirând 15 minute de modele hipnotice realizate din lut umed, pe roata olarului.

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Zbor deasupra României pe acordurile muzicii lui Ciprian Porumbescu Click aici pentru VIDEO »