Mama încearcă să doarmă… însă copilul are un alt „plan” ce a făcut milioane de oameni să râdă cu poftă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Una dintre metodele pe care mămicile le aplică atunci când vor să-şi adoarmă bebeluşii este să le ofere un exemplu edificator... se prefac că dorm. Însă cum bebeluşii sunt isteţi încă de mici, ei se prind repede ca totul este o glumă şi încearcă să atragă atenţia mamelor în cele mai inedite moduri.

O mamă din Texas, SUA, a dorit să surprindă pe camera video năstruşniciile fiicei ei care nu poate fi convinsă să mai doarmă puţin nici chiar dacă mama ei îi oferă imaginea perfectă. Micuţa se tot învârte în pat în jurul mamei, explorând cu mânuţele ei mici chipul acesteia.

În fiecare dimineaţă după ce îşi ia porţia de hrană, fetiţa din aceste imagini ar trebui să mai doarmă puţin împreună cu mama ei. Însă micuţa nici nu vrea să audă de aşa ceva şi face tot posibilul să nu-şi lase mama să doarmă.

Filmuleţul ne oferă o notă de drăgălăşenie şi amuzament iar titlul lui exprimă cu fidelitate mesajul imaginilor prezentate. Orice bebeluş aflat într-un spaţiu generos va reacţiona la fel ca această micuţă care îşi mângâie mama, o alintă cum ştie mai bine sau îşi foloseşte degeţelele pentru a-i atinge ochii, gura sau nasul. Cât este de adorabilă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume