Mama trebuie să-şi îmbrace copiii, însă încercările sale par desprinse din filmele de comedie

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

O mamă este considerată întotdeauna de cei din jurul său o adevărată eroină. Cu toţii ne dorim o familie numeroasă, însă acest lucru implică de multe ori necesitatea unei forţe supraomeneşti. Dacă atunci când ai un singur copil lucrurile par să fie un pic mai simple întrucât îţi canalizezi toate eforturile pentru un sigur puiuţ, ce te faci dacă pe lângă acesta trebuie să ai grijă şi de tripleţi. Oricât de greu ar părea acest lucru mămica din imagini ne arată că poate face faţă cu brio acestei provocări.

După ce băiţa a fost gata, femeia este pusă în situaţia în care trebuie să-şi schimbe tripleţii de numai 8 luni şi fetiţa de doi ani. Ideea este însă că trebuie să facă acest lucru cu toţi odată şi pentru ca sarcina să fie dusă la bun sfârşit ea trece prin câteva peripeţii demne de filmele de comedie. În timp ce îşi aliniază cei trei bebeluşi, surioara lor mai mare începe să ţopăie energic în pat. Atâta timp cât se află pe suprafaţa patului mama nu pare să se îngrijoreze şi îl îmbrăcă de zor pe unul dintre micuţi, dar la un moment dat fetiţa dispare din peisaj.

După ce primul este aranjat, fetiţa plimbăreaţă este recuperată şi se trece la al doilea copil. Situaţia se repetă şi în acest caz, însă datorită perspicacităţii mămicii totul se termină cu bine. Îi vine rândul şi ultimului bebeluş dintre tripleţi şi de această dată fetiţa de doi ani rămâne să le ţină companie frăţiorilor săi.

După ce tripleţii sunt aranjaţi corespunzător este rândul fetiţei jucăuşe să îmbrace hăinuţele pregătite de mama sa. După cum vedem însă acest lucru nu pare deloc simplu întrucât micuţa nu cedează aşa uşor şi fuge de mama ei când prinde ocazia potrivită. De asemenea este rândul tripleţilor să îi dea bătăi de cap mămicii şi să încerce să evadeze din pat.

După o muncă titanică, mama se poate declara învingătoare întrucât a dus la bun sfârşit această activitate extrem de dificilă. Această femeie merită toată aprecierea noastră datorită atitudinii pozitive pe care a arătat-o pe tot parcursul interacţiunii cu copilaşii săi. Dacă veţi privi atent imaginile, veţi observa că nicio clipă nu îşi pierde zâmbetul de pe buze. O adevărată dovadă de dragoste necondiţionată şi grijă!

Sursa: Dan Gibson via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume