Iată metoda prin care se împachetează cadourile în Japonia. O ştiaţi? E genială!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Atunci când vorbim de lucruri de mare fineţe şi rafinament, ne vin în minte japonezii care sunt renumiţi pentru meticulozitatea şi abilităţile lor cu totul deosebite. Printre acestea se numără şi o metodă inedită de împachetare care oferă darurilor un aspect deosebit.

Oricine a ambalat măcar o dată cadouri pentru cei dragi, însă poate nu întotdeauna a aplicat metoda exemplificată în acest filmuleţ. Privind cu atenţie demonstraţia, observăm că putem folosi o bucată de hârtie pentru ambalat peste care aşezăm cutia cadou. Nu în mijloc cum am fi obişnuiţi, ci într-un colţ, în poziţie oblică.

Se aduce pe suprafaţa cutiei colţul alăturat al hârtiei de ambalat şi se prinde cu ajutorul unei bucăţi de scotch. Apoi se răstoarnă pur şi simplu cutia cadou prinzând sub ea partea cea mai mare a ambalajului pliat. În acest fel două feţe ale cadoului sunt deja acoperite, urmând să facem câteva îndoituri succesive pentru a acoperi şi celelalte două laterale. După cum vedem în aceste imagini, totul este extrem de simplu.

Câteva bucăţi mici de scotch transparent vor fixa şi ultimele două colţuri şi astfel cadoul este împachetat cu mare delicateţe. Nu ne rămâne decât să-l împodobim cu o fundiţă colorată care să dea cadoului o notă de eleganţă. Încercaţi şi veţi fi impresionaţi de rezultatul obţinut!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume