Toţi membrii juriului s-au întors simultan – Nu aţi mai auzit o piesă marca Queen interpretată aşa până acum

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

„Bohemian Rhapsody” este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Queen. Acest lucru nu se datorează numai liricităţii sale fantastice, a frumuseţii aparte, ci şi a misterului care a învăluit-o întotdeauna. După ce a scris versurile, Freddie Mercury nu a vrut niciodată să ofere detalii legate de esenţa piesei.

Moştenirea muzicală lăsată de legendara trupă Queen a inspirat de-a lungul anilor foarte mulţi cântăreţi mai mult sau mai puţin cunoscuţi. Orice competiţie reprezintă o rampă de lansare, iar o melodie care a fost făcută celebră de Freddie Mercury cu siguranţă se număra printre cele mai bune alegeri. De la această premisă a plecat şi Lou Mai, o elevă de liceu care a participat la audiţiile pe nevăzute ale concursului „The Voice” din Franţa.

La numai 17 ani, Lou Mai ştie ce vrea de la viaţă: să se dedice pasiunii sale de a cânta. S-a străduit din greu să-i convingă pe părinţii săi că acesta este principalul său ţel, însă hotărârea ei a dus-o pe scena „The Voice”, unde a intenţionat să-şi demonstreze toate calităţile muzicale. Lou Mai a ales melodia „Bohemian Rhapsody” pentru prima apariţie în faţa antrenorilor, iar reacţia acestora a fost pe măsura aşteptărilor. Cu toţii au fost impresionaţi de interpretarea sa şi i-au oferit ocazia de a li se alătura încă din primele momente ale audiţiei.

Cei patru antrenori s-au întors simultan, iar acest lucru a fost cea mai bună confirmare pentru Lou Mai că visul său poate deveni realitate. După ce a pus în balanţă toate opţiunile, ea a decis să se alăture echipei cântăreţului Mika.

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume