Ieşise în larg pentru o partidă de schi-nautic. Apoi cameramanul observă că nu era singură în apă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Oceanul poate fi uneori plin de surprize şi atunci când te aştepţi mai puţin ai ocazia să priveşti un spectacol incredibil şi unic. În acest cadru natural putem întâlni o mulţime de animale marine care interacţionează cu oamenii într-un mod cu totul neaşteptat. Pentru astfel de momente, dacă ne aflăm în mijlocul evenimentelor, este foarte bine să avem cu noi o cameră de luat vederi pentru a surprinde imagini uimitoare.

Femeia din acest videoclip împreună cu câţiva prieteni ce fac parte din echipajul de la Pro-Windsurf, La Ventana, ieşise în larg pentru o partidă de ski nautic în apele Golfului Carolina, lângă coastele Mexicului, în momentul în care a fost înconjurată la propriu de un grup masiv de delfini. Animale marine încercau să ţină pasul cu viteza bărcii cu motor şi în drumul lor înot executau sărituri de o frumuseţe rară.

Experienţa era cu atât mai inedită cu cât delfinii nu conteneau să înoate pe aceeaşi direcţie de deplasare a bărcii şi implicit a femeii care făcea ski nautic. De fiecare dată când delfinii apăreau la suprafaţa apei, exclamările tuturor celor prezenţi arătau uimirea lor nemărginită.

Deşi în apele Golfului Carolina există peste 100 de specii de rechini, inclusiv Rechinul-Ciocan, Marele Alb, Mako şi Rechinul de Nisip, din fericire, această tânără a dat peste un grup de delfini extrem de prietenoşi. Nu te întâlneşti în fiecare zi cu o astfel de experienţă pe care cu siguranţă nu o vei uita toată viaţa.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume