Această pisică are parte de o şedinţă de spa, iar reacţia ei este pur şi simplu adorabilă

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Când ne-am hotărât să adoptăm un animal de companie, în cazul de faţă o pisicuţă adorabilă, vom avea grijă ca felina să se bucure de tot confortul. În rutina periodică va intra bineînţeles şi o băiţă reconfortantă, care după cum vedem în aceste imagini poate fi un moment plin de răsfăţ.

Stăpâna acestei pisici îşi răsfaţă în mod deosebit felina, oferindu-i o şedinţă de spa veritabilă. În spatele ei stă o întreagă galerie de produse cosmetice printre care sunt şi cele personalizate acestei pisicuţe. Felina stă în cădiţa plină cu apă călduţă, iar stăpâna, cu ajutorul duşului, o spală cu multă naturaleţe.

În jurul său are jucăriile ei preferate, iar pe cap poartă nişte apărători moi şi pufoase care să o protejeze de jetul duşului, iar apa să nu ajungă din întâmplare pe neaşteptate în urechi. Cu toţii ştim că pisicile îşi păstrează blana curată, însă unele dintre ele nu ar refuza niciodată o băiţă caldă şi un masaj relaxant. E adorabil cum felina stă nemişcată ceea ce dovedeşte faptul că acest tratament preferenţial nu-i displace defel gingaşei pisicuţe.

În astfel de momente legătura dintre pisică şi stăpâna ei se defineşte cu mai multă drăgălăşenie şi delicateţe, astfel încât poate să dureze o veşnicie. Orice animal pe care îl tratăm cu blândeţe, încredere şi multă dragoste, ne va răspunde cu aceeaşi măsură şi va reuşi să ne bucure în orice clipă.

Sursa: สำนักงานแก๊งค์เหมียว via Facebook

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume