Primele momente ale gemenilor după naştere au atras atenţia tuturor, topind chiar şi inima medicului

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Este binecunoscut faptul că gemenii stabilesc o conexiune uimitoare încă dinainte de momentul propriu-zis al naşterii. Această teorie capătă şi mai mult adevăr atunci când videoclipuri precum cel de faţă devin cunoscute pe internet.

Weston şi Caleb sunt doi fraţi care s-au născut prematur pe data de 25 februarie 2018. După opt luni petrecute împreună în pântecele mamei lor, Lisa, a venit momentul în care aceştia au fost pentru prima dată separaţi, însă acest lucru se pare că nu le-a plăcut deloc micuţilor. Aceştia plângeau fără încetare şi simţeau că ceva nu este în regulă.

După mai multe încercări ale medicilor de a-i calma, unul dintre ei a venit cu o soluţie uimitoare. Unul dintre medici i-a aşezat pe bebeluşi foarte aproape unul de celălalt, astfel încât obrajii lor erau lipiţi. Simţind acest lucru, Weston şi Caleb s-au relaxat imediat, asigurându-i astfel pe părinţii lor că nu au nicio problemă de sănătate, ci pur şi simplu simţeau nevoia să fie împreună, la fel ca până în momentul venirii lor pe lume.

Persoana responsabilă de împărtăşirea acestor imagini a fost chiar Dane Lyman, tatăl copiilor, care a şi mărturisit apoi că: „Una dintre cele mai mari speranţe ale noastre, când am aflat că vom avea gemeni, a fost aceea că pe măsură ce vor creşte vor deveni prieteni buni şi se vor sprijini reciproc. Văzându-i atât de apropiaţi la doar câteva momente după naştere, am ştiut că visul nostru se va îndeplini.”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru Click aici pentru VIDEO »