Mama-urangutan a fost devastată când puiul i-a fost răpit. Priviţi-o cum reacţionează când salvatorii i-l aduc înapoi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Instinctul matern este deosebit de dezvoltat chiar şi în lumea animalelor, iar aceste imagini o dovedesc din plin. O mamă urangutan îşi acceptă la sânul ei puiul, deşi acesta îi fusese răpit de lângă ea pentru un timp. Personalul de la „School of Jungle Orangutan” din Nyaru Menteng a fost extrem de emoţionat în momentul în care mama şi fiica se reunesc şi se acceptă cu multă naturaleţe.

Imaginile surprinse într-un parc pentru animale aduc în prim plan o situaţie de viaţă din lumea necuvântătoarelor cu adevărat remarcabilă. Clarei, unei mame urangutan îi este readusă fiica după ce aceasta îi fusese răpită de un mascul dominant. Mama şi fiica ei, Clarita, trăiau o viaţă semi-independentă pe o insulă, iar acum cu toţii erau îngrijoraţi dacă mama urangutan îşi va respinge sau nu puiul.

Salvatorii Claritei o poată în braţe pe aceasta pană în apropierea mamei care se dovedeşte extrem de curioasă la vederea micuţei creaturi. „Mama poate respinge puiul atunci când acesta miroase diferit”, a explicat personalul parcului înainte de această reîntâlnire emoţionantă. Totuşi, atunci când Clara ajunge să-şi atingă fiica, o face cu multă delicateţe şi emoţie. De îndată ce o primeşte în braţe, totul decurge normal. Clarita este alăptată la sân de mama ei, ceea ce îi convinge pe toţi cei prezenţi că de acum Clara şi Clarita nu se vor mai despărţi niciodată.

O întreagă echipă de veterinari au urmărit întreaga scenă şi au fost profund emoţionaţi de interacţiunea dintre mama urangutan şi fiica ei. Cele două au fost luate de Centrul de Salvare a Orangutanilor din Nyaru Menteng şi au primit tratament din partea medicilor veterinari. Acum viaţa îşi poate urma cursul ei firesc.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume