Stăpânul le spune Rottweilerilor să se rostogolească… însă reacţia pisicii este cea care atrage toate privirile

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Dresajul animalelor de companie necesită multă răbdare şi dăruire din partea stăpânilor lor. Dacă sunt antrenaţi corespunzător, câinii vor învăţa destul de uşor să execute anumite comenzi. Dar o pisică? Perseverenţa şi comunicarea sunt esenţiale în dresajul acestor animale şi dacă omul găseşte calea cea mai eficientă de a se face înţeles, după cum vedem şi în aceste imagini, succesul este garantat.

Prin natura firii lor rebele, este oarecum surprinzător că nişte câini din rasa Rottweiler pot fi atât de prietenoşi şi ascultători. Dar până la urma acest lucru nu este atât de ieşit din comun! Mai surprinzător este faptul că şi pisica face front comun cu câinii şi execută cu multă precizie comanda primită de la stăpân.

Cele trei animale stau pregătite pentru o demonstraţie de dresaj autentică şi aşteaptă comenzile stăpânului lor căutându-i privirea. De îndată ce stăpânul le spune să se rostogolească, animalele unul după altul execută o rostogolire impecabilă.

Cu siguranţă au fost necesare multe ore de repetiţii pentru ca reacţia patrupezilor şi a felinei să fie atât de prompte şi amuzante în acelaşi timp. Nu trebuie să uităm că orice reuşită trebuie răsplătită, chiar dacă recompensa este doar o simplă privire încurajatoare, o mângâiere sau câteva cuvinte apreciative. Privind aceste imagini, nu se poate să nu apreciem perseverenţa acestui om care a reuşit să-i disciplineze cu mare măiestrie atât pe cei doi câini, cât şi pe pisica familiei.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume