Bărbatul găseşte un câine singur pe mijlocul unui drum neasfaltat. Suspiciunea creşte când aude strigăte de ajutor din depărtare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu de puţine ori am putut vedea cum câinii dau dovadă de o loialitate ieşită din comun. Atunci când aceştia simt că stăpânii lor se află în pericol, nu ezită să găsească orice cale pentru a-i ajuta. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Paul, un bărbat din oraşul Mariposa, California, care în urma unei accidentări serioase a primit ajutor numai datorită devotamentului câinelui său.

Un bărbat a fost martorul unei scene neobişnuite în timp ce se deplasa cu maşina pe un drum neasfaltat. În mijlocul drumului el a zărit un câine care părea să nu aibă stăpâni. Ceea ce i-a atras atenţia încă de la început a fost tristeţea acestui patruped şi a decis să investigheze ce se întâmplă cu acesta.

În ciuda tuturor eforturilor de a-l face pe acest câine să se retragă pe marginea drumului, Martin Hall nu a avut niciun succes. Nici măcar o porţie de mâncare bună nu l-a clintit pe acest patruped. Abia atunci când a oprit motorul maşinii, bărbatul a înţeles că acest câine dorea să îi transmită un mesaj de importanţă majoră. Câţiva metri mai încolo, stăpânul său, Paul, zăcea pe pământ, după ce alunecase într-o râpă, iar starea sa era critică.

După cinci ore de suferinţă în care numai câinele său îi fusese alături, Paul avea în sfârşit şansa de a fi ajutat. Fără să mai zăbovească Martin a chemat o ambulanţă, iar stăpânul câinelui a fost transportat la spital înainte ca ceva mult mai rău să se întâmple. Un mare merit pentru acest lucru îl are şi câinele erou care a dat dovadă de o loialitate profundă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume