Era foarte speriată şi nu se putea linişti… până când cineva cu inimă mare i-a schimbat viaţa

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Salvarea animalelor fără stăpân aflate în primejdie reprezintă un scop ce este de fiecare dată îndeplinit de către voluntarii organizaţiei „Hope For Paws”. Indiferent prin câte încercări trec, aceştia nu stau pe gânduri când vine vorba de salvarea unui animăluţ în pericol. Este cazul şi lui Eden, o căţeluşă fără stăpân din rasa Pitbull ce se adăpostea de câteva zile într-un garaj.

De cum au aflat de acest caz special, voluntarii au plecat să o salveze şi să îi ofere o nouă şansă la viaţă. Era o zi friguroasă şi ploioasă, iar căţeluşa era foarte speriată, de aceea salvatorii hotărăsc să folosească în demersul lor un element surpriză şi anume o plasă de la o poartă de fotbal. Cu această plasă, au blocat ieşirea din garaj pentru a se asigura că patrupedul nu fuge pe stradă.

Aşa cum au intuit, prima reacţie a căţeluşei a fost să fugă din garaj, însă aceasta a fost blocată de plasa special adusă. Lisa Arturo împreună cu Julie Maigret reuşesc să o prindă pe Eden de picioare şi să îi pună în jurul gâtului un lasou special. Cu toate acestea, căţeluşa speriată se împotrivea iar voluntarii cu greu au reuşit să o stăpânească.

Eden se zbătea şi lătra fără încetare, tremurând de frică, însă cei veniţi pentru a o salva erau pregătiţi de orice. Pentru câteva clipe aceştia o lasă să se liniştească încercând să îi câştige încrederea. După câteva minute, Eden realizează că aceşti oameni cu suflet bun nu vor să îi facă niciun rău şi se lasă mângâiată. Mai târziu aceştia reuşesc să o bage într-o cuşcă specială pentru a o duce la veterinar.

După ce ajunge la clinică şi este verificată pentru a se asigura că viaţa nu îi este în pericol, simţind căldura şi dragostea celor din jur, Eden se transformă într-o căţeluşă iubitoare, devotată şi recunoscătoare pentru binele ce i-a fost făcut. Finalul este cu adevărat emoţionant!

Sursa: Hope For Paws - Official Rescue Channel via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume